MiniAnne din personlige trener

0
988

Mer enn en million personer rammes årlig av plutselig hjertestans, hvorav 70% av tilfellene skjer i hjemmet. Sjansen for å overleve fordobles eller tredobles når HLR gis umiddelbart. Derfor er det avgjørende at flest mulig lærer dette. Jo flere som behersker HLR jo større blir muligheten for at den som rammes får HLR umiddelbart, også utenfor sykehus.

Det er familie, venner og tilfeldige forbipasserende som oftest bevitner plutselig hjertestans. Samtidig er det minst sannsynlig at disse har tatt tradisjonelle kurs i hjerte-lungeredning (HLR). Med Mini Anne kan man lære HLR og bruk av hjertestarter (AED) i løpet av 40 minutter. Programmet består av en introduksjons-DVD og en personlig, oppblåsbar treningsdukke med innebygget klikklyd som høres når brystkassen er tilstrekkelig komprimert. En egen enhet for å simulere bruk av AED følger også med.

Hvorfor MiniAnne?

• MiniAnne er like læringseffektivt som tradisjonelle HLR-kurs

• Et godt alternativ for dem som vanligvis ikke deltar på tradisjonelle kurs- og som oftes bevitner plutselig hjertestans

• Med egen treningsdukke lærer man raskere og får mer tid til praktisk trening

• Du kan trene med MiniAnne alene eller i større grupper, hjemme, på jobb eller ved større arrangementer

• Familie kan låne og lære

MiniAnne

Kostnadseffektiv løsning
MiniAnne konseptet er uten tvil den mest effektive måten å lære hjerte – lungeredning(HLR) på. Kalkulatoren du finner her, viser dette tydelig.

Veileder for arrangør av MiniAnne opplæring finner du her

For kjøp av MiniAnne gå til NETTHANDEL

Noen utvalgte varer