7 C
Rosendal
torsdag, mars 28, 2024

Buy now

spot_img
spot_img

Utrolig: Disse bærene dreper kreft. Og det etter bare ETT minutt.

Årets beste nyhet kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt. Vi går inn i 2016 med en ny kur for kreft. Det er NYMeta som skriver om et bær som dreper kreftceller. Daily Mail har også skrevet en sak om dette.

Mens det brukes flere millioner i laboratorier og forskning for å komme opp med noe som kan drepe kreftceller, gikk en gruppe forskere ut av laboratoriene og inn i naturen, der de oppdaget en svært effektiv anti-kreft-bær som ga svært godt resultat i de testene som ble gjort.

Bæret heter «Fontainea picrosperma». Det vokser kun i Nord-Australia, og forskerne bestemte seg for å ta en nærmere titt på denne frukten.

De kaller den EBC-46. Frøene av en plante, kjent som Blushwood-treet, ble utviklet til et medikament ved det medisinske forskningsinstituttet QIMR Berghofer.

HS1 supertilbud

Resultatene etter å ha testet det mot kreft var forbløffende.

En hund som hadde en svulst på nesen fikk behandlingen. Innen 15 dager etter behandling med EBC-46, er svulsten borte. Det virker raskt. De har funnet at 5 minutter etter behandlingen blir kreftceller drept.

Normale behandlinger av svulster med andre medikamenter viser resultat først etter flere uker. Dette stoffet har vist seg å overgå tidligere behandlinger på sjokkerende vis.

Selv om disse resultatene er utrolig, er de begrenset til å virke kun for de som er i et tidlig stadie. Kreft som har spredt seg i kroppen er vanskelig for medisinen å drepe, iallefall til nå.

Skrinkoffertputer

Dessuten er Blushwood-treet ekstremt sjelden og svært vanskelig å dyrke. Likevel jobber de med å dyrke mer av treet, og forskningen pågår. På sikt ønsker QIMR Berhofer Medical Research Institute å produsere medisinen av bæret i store mengder.

Det er underselskapet til EcoBitics; QBiotics som arbeider videre med EBC-46. QBiotics jobber nå med kliniske studier om EBC-46 i Australia og USA. Det gjenstår en endelig myndighetsgodkjennelse som er nødvendig for at medisinen kan brukes på mennesker, skriver DailyMail.

komp2

spot_img

Related Articles

annonsespot_img

Latest Articles

spot_img