Site icon Hjertevakten ®

Hjertevakten magasin 2-2014

Innhold

Ocean Installer valgte MiniAnne Ocean Installer, som er en norsk Subsea entrepenør, har sitt hovedkontor i Stavanger. De har også kontor i både Aberdeen i Skottland og i Houston i USA. Selskapet føyer seg inn i rekken av selskap som setter stort fokus på kursing innen livreddende førstehjelp for sine ansatte.

Fikk hjerteinfarkt Familien hadde nettopp underskrevet salgskontrakt på huset, og han satt derfor å lette gjennom boligannonser på nettstedet finn.no. Internett gikk tregt og all ventingen fikk blodtrykket til å stige. Det begynte å haste med å finne nytt hus, så han fortsatte letingen en stund til. Etter hvert fikk Arnfinn nok av tregt internett og reiste seg opp fra stolen ved PC-pulten. Det var da han merket at noe ikke var som det skulle.

Fremtidens hjerneslagsbehandling?Tid er avgjørende i behandlingen av hjerneslag. For å kunne tilby behandling til hjerneslagpasienter er man avhengig av en høy prioritering i helsevesenet og skreddersydde behandlingstilbud.

Fra magasinet nr 1-2000  Hjertevakten fyller 15 år  i år i den anledning har vi funnet frem noen artikler fra første utgaven av Hjertevakten magasin. Denne artikkelen gir et innblikk i selve grunntanken bak Hjertevakten; Lokal beredskap.  Allerede i 1999, stod vi bak en velfungerende lokal beredskap i Kvinnherad kommune, 113 sentralen hadde full oversikt over hjertestarterne, og brukte de aktivt.

Last ned magasinet her:

Exit mobile version