17.1 C
Rosendal
fredag, juli 12, 2024

Buy now

spot_img
spot_img

Duty Range redningsdukke

Duty Range er anatomisk riktig vektfordelt og føles som en ekte bevisstløs person. Disse finnes i 9 størrelser og veier fra 5kg baby opp til 90kg voksen. De kan under betong, bjelker, betongelementer, trær eller motorkjøretøy og produseres for realistisk trening og for å tåle stor slitasje.

Dukken lages i et polyestermaterial som er 4 ganger sterkere enn det tidligere brukte PVC-materialet.

Det nye materialet er vannavvisende, og det gjør at disse kan spyles på med vann, eller for å simulere rens av personer som har vært utsatt for kjemikalier. Dette materialet er flammebestandig, og av samme type som man finner i flere typer stikk, – og skuddbeskyttende vester.

Alle dukkene utstyres med en solid overtrekkdress som gjør den ytterligere solid og hardfør. Dressene kan også kjøpes som tilbehør for ekstra lang levetid på selve dukken.

Samtlige av modellene har en sterk «webbingløkke» bak i nakken som forenkler plasseringen av dukken i trange rom, og for å kunne henge denne opp til tørk om nødvendig. Dukkene er også laget med såkalte myke ledd slik at de kan bøyes akkurat som på et menneske. Leddene er laget slik at klemskader på brukerne unngås på øvelser.

Ruth Lee Duty Range redningsdukke serien er normalt vektet, egner de seg dårlig til bruk på dypt vann eller til vannbaserte redningsøvelser til tross for at de tåler vann. I de situasjonene så anbefaler vi Water Rescue-serien, som er beregnet på slike typer situasjoner. Duty Range er altså laget for å håndtere temperaturer opp til 100°C, men for øvelser som involverer høyere temperaturer eller flash-over (branngass eksplosjon) så anbefaler vi Firehouse-serien.

 • Anatomisk riktig vektfordelt
 • Disse finnes i 9 størrelser og veier fra 5kg baby opp til 90kg voksen
 • Tåler å ligge under betong, bjelker o.l.
 • Tåler temperaturer opp til 100°C
 • Laget i et polyestermaterial som er 4 ganger sterkere enn det tidligere brukte PVC-materialet
 • Materialet er vannavvisende
 • Materialet er flammebestandig
 • Utstyrt med en solid overtrekkdress. Kan også kjøpes som tillegg for ekstra lang levetid.
 • Webbingløkke bak i nakken. Høytetthet polypropylen bånd (25 mm vurdert til 207 kg, 50 mm vurdert til 440 kg)
 • Myke ledd
 • Tåler et dropp fra vindu i 2. etasje uten skader

På modellene 30-90kg er bag for transport og oppbevaring (RLCH) inkludert. Disse er laget i slitesterkt, vannavstøtende materiale og lukkes enkelt med borrelås.

Dukker som veier over 50 kg kan ha metallballast som en del av konstruksjonen.

Her får du kjøpt den

spot_img

Related Articles

annonsespot_img

Latest Articles

-annonse-spot_img