Virtuell HLR Hjerte- lungerednings kurs

Tren og lær HLR hjemme

Mer enn en million personer rammes årlig av plutselig hjertestans, hvorav 70 % av tilfellene skjer i hjemmet. Det er familie og venner som oftest bevitner plutselig hjertestans. Det betyr at å bli opplært til å utføre HLR kan bety forskjellen mellom liv og død for en av dine nærmeste. 

Mini Anne

Mini Anne er en treningsløsning for HLR/DHLR som består av en introduksjons video og en personlig oppblåsbar treningsdukke med innebygget klikklyd som høres når brystkassen er tilstrekkelig komprimert. 
 
Hva er inkludert:

Mini Anne treningsdukke
En ‘papp’ trenings-AED

Instruksjonsfilm finner du her
TCPR Link app (må lastes ned)

MiniAnne bestiller du her

Hvordan virker det?

Du kan enten trene på egenhånd ved å følge filmen og eventuelt samtidig kjøre TCPR appen, eller du kan melde deg på et av våre kurs via videokonferanser, med en av våre instruktører. Kursene kjøres vanligvis på Teams

Økt kvalitet ved bruk av TCPR link app

Det er bevist at tilbakemeldinger i sanntid i løpet av HLR treningen, forbedrer resultatene. TCPR Link-appen aktiviserer kameraet ditt for å oppdage bevegelsene dine under HLR treningen og vil guide deg mot riktig kompresjonsfrekvens. Dermed vil du kunne overvåke kompresjonsfrekvensen din – så vel som ‘hands-off’ tiden. 

App Store download icon.png
Google Play store icon.png