19.2 C
Rosendal
fredag, juli 12, 2024

Buy now

spot_img
spot_img

Hjertevakten® magasin nr. 1-2024

Thore redda av venene sine
Han kunne like gjerne ha sove heime i si eiga seng. Eller på hytta i Sirdal.Men denne laurdagen var han seint oppe, i hyggeleg førjuls-selskap med kollegarog ektefellar. Det redda truleg livet til Thore Lie.
Blodforgiftning sender mange ut av yrkeslivet
Sepsis, eller blodforgiftning, har alvorlige konsekvenser for arbeidsevnen til de rammede. Nesten fire av ti personer som opplever sepsis, klarer ikke å komme tilbake i arbeid etter to år. Dette påvirker både helsen og livskvaliteten til individene, og det er viktig å undersøke og implementere tiltak for å bedre resultatene.
Lokal Beredskap Redder Liv
Hjertevakten as’ Banebrytende Arbeid i Norge

Her finner du e-utgaven av hjertevakten® magasin

For mer informasjon om: Heartstart FRx

spot_img

Related Articles

annonsespot_img

Latest Articles

-annonse-spot_img