spot_img

Hjertevakten Magasin # 4-20

I det jeg faller hører jeg det sier «knekk»

Alene på tur i marka faller Einar Bolstad og brekker beinet. En time senere finner brannmannskapene ham, med hjelp av koordinatene fra Hjelp 113-appen. – Last ned appen, det tar noen få minutter, oppfordrer han.

Kan vi benytte hjerter som har stanset til hjertetransplantasjon?

Hjertesvikt er en dødelig sykdom. Selv om dagens behandling kan begrense sykdommen, finnes ingen annen endelig løsning en hjertetransplantasjon. Forekomsten av hjertesvikt øker, men det gjør ikke antall donorer.

Hjertesvikt

Hjertesvikt betyr at hjertet ikke pumper blodet rundt i kroppen din så godt som det skal. Det skjer som regel fordi hjertet er blitt skadet av en annen medisinsk tilstand, som for eksempel et hjerteinfarkt.

E- Utgaven kan du lese her


Hjertevakten  MAGASIN  Nummer: 4 – 2020

Årgang 20. ISSN: 1502-5454.

Opplag: 8 000 eks.

Ansvarlig utgiver:  Hjertevakten as, 5474 Løfallstrand. 

Telefon: 53 48 20 50.  

E- post: hlr.post@hjertevakten.no 

Web: www.hjertevakten.no 

Oppsett Layout: Hjertevakten as.  

Abonnement: Kr. 180,- per år. 

E- Utgaven kan du lese her

Related articles

spot_img

Share article

spot_img

Siste nytt

spot_img
spot_img